Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro Forum CasaNuntilor.ro
Inapoi la prima pagina

CasaNuntilor.ro - Stiri si noutati


 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Vino sa discutam! Rochii de mireasa
BALCO TRADING

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Decoratiuni nunti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin


Data înscrierii: 11/Aug/2006
Mesaje: 16777211
Locație: Romania

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:36 pm    Titlul subiectului: BALCO TRADING Răspunde cu citat (quote)

Decoratiuni nunti -> BALCO TRADING
Stil si Rafinament pentru evenimentul tau

Activitatea noastra s-a nascut din ideea de a aduce jocul in peisajul unei oferte amorfe si chiar uneori ostila. Jocul ne defineste ca specie si ne face mai puternici si competitivi in acelasi timp. Motivul ludic se regaseste in fiecare dintre noi. De ce jocul? Pentru ca jocul imprima prin insasi natura lui, ideea de veselie si bunastare a spiritului. Atunci ne-am gandit, ca din joaca, am putea crea ceva serios. Astfel s-a nascut societatea noastra. In plus, baloanele, vesele, colorate si efemere sunt ele insele jucarii.

Pornind de la aceasta idee, incercam in permanenta sa cream prin joc. Asta nu inseamna mai putina seriozitate. Inseamna insa inovatie continua.

Desi nu suntem unici pe piata din Romania, consideram totusi ca suntem unici prin idei. Marturie stau clientii nostri. Am intrat pe piata, intr-un timp relativ scurt, nu numai datorita ofertelor atractive, ci si pentru faptul ca echipa noastra, formata din oameni tineri si creativi, doreste in permanenta satisfacerea clientilor prin adaptarea ideilor ïżœjucauseïżœ la dorintele acestora.

Pachetul nostru de servicii.

Va intampinam cu multe idei si solutii pentru decorarea evenimentelor placute si fericite din viata d-voastra sau din activitatea companiilor.

Experienta ne ajuta sa gasim modalitatea potrivita pentru a transforma evenimentul dumneavoastra in momente de neuitat pentru invitati.

Fie ca este vorba despre actiuni publicitare, de protocol, inaugurari, spectacole, aniversari, casatorii, decoratiunile, cu baloane sunt solutia pentru a da un aer special unui eveniment special.

Baloanele pot fi montate in forma de: ghirlande, spirale, arcade, tunele, aranjamente speciale. .La acestea se pot adauga baloane cu heliu, baloane imprimate si personalizate, obtinand sentimentul de sarbatoare si buna dispozitie.

Baloanele in culori pastelate ,sidefate, transparente, cu diverse inscriptionari in functie de evenimentul pe care il organiazati, vor face petrecerea de neuitat.(vezi albumul nostru)

In completarea aranjamentelor pot fi adaugate tunuri de confetti, si eventual , unde se impune, artificii pentru tort, ce va vor ajuta sa marcati momentele de intensitate maxima al evenimentului.

Puteti opta pentru un spectacol de culoare si lumina creat de focurile de artificii ce vor inviora si destinde atmosfera evenimentului (artificii de interior sau de exterior in functie de posibilitatile oferite de locatia dumneavoastra ).

O nota distincta aparte si eleganta puteti obtine folosind husele pentru scaune pe care le oferim in completarea decoratiilor.

Decoratiuni nunti -> BALCO TRADING
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Decoratiuni nunti Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community