Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro Forum CasaNuntilor.ro
Inapoi la prima pagina

CasaNuntilor.ro - Stiri si noutati


 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Vino sa discutam! Rochii de mireasa
Blitz Party

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Agentii de nunta
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin


Data înscrierii: 11/Aug/2006
Mesaje: 16777211
Locație: Romania

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:36 pm    Titlul subiectului: Blitz Party Răspunde cu citat (quote)

Agentii de nunta / Organizare nunti -> Blitz Party


Blitz Party este agenţia full-service care vă stă la dispoziţie, dvs. şi celor dragi, pentru a transpune în realitate evenimentul pe care l-aţi visat.
Pentru a materializa acest vis şi pentru a savura fiecare moment al evenimentului pe care doriţi să îl marcaţi, apelaţi fără ezitare la serviciile oferite de echipa noastră. Ne caracterizează profesionalismul şi dorinţa de a conferi stil şi personalitate petrecerilor dumneavoastra.
Agenţia Blitz Party consideră că fiecare eveniment trebuie să se distingă prin eleganţă desăvârşită reprezentată concret prin decoruri deosebite adecvate diferitelor locaţii şi stilului dvs. personal. În acest sens avem o colaborare foarte bună cu diverse restaurante şi hoteluri din Braşov şi din ţară.
Un eveniment elegant, stilat, presupune rafinament iar noi vă putem veni în ajutor prin intermediul aranjamentelor florale deosebite realizate de floristul nostru.
Evenimentul devine unic numai în momentul în care are originalitate, farmec şi magie iar toate acestea pot fi realizate de către specialiştii noştri în haute couture, make-up şi hairstyle.
Pentru ca evenimentul să rămână de neuitat, agenţia Blitz Party vă pune la dispoziţie fotografi şi cameramani care vor surprinde imagini unice ale evenimentului, astfel încât acestea să rămână vii în sufletele şi în amintirea dvs şi a invitaţilor.
Succesul unui eveniment de marcă se datorează mai ales ambianţei deosebite create de tonurile muzicale şi de efectele speciale. Astfel, agenţia Blitz Party vă poate asigura programe aristice cu muzica,coregrafie si efecte speciale inedite. .
Pentru ca evenimentul să fie desăvârşit, vă punem la dispoziţie accesorii corespunzătoare: invitaţii, meniuri personalizate, carduri speciale,rezervari masa. Agenţia Blitz Party dispune de recuzită proprie : huse pentru scaune, îmbrăcăminte mese, servete saten, sfeşnice, vaze de sticlă,boluri de sticla cu lumanari,drapaje,perdele de lumini vă vor fi oferite pentru a completa aspectul localului intr un mod placut.
Pe lângă serviciile mai sus menţionate, Blitz Party vă mai asigură şi servicii de catering la oficiul stării civile sau unde este nevoie, dar şi transport (limuzine, maşini de epocă, motociclete sau A.T.V.-uri).
Evenimentul va fi cu adevărat reuşit dacă beneficiază de asistenţă specializată. Specialiştii noştri vor coordona multiplele aspecte ce pot interveni pe parcursul evenimentului făcând în aşa fel încât acesta să atingă perfecţiunea din toate punctele de vedere.

Agentii de nunta / Organizare nunti -> Blitz Party
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Agentii de nunta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community