Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro Forum CasaNuntilor.ro
Inapoi la prima pagina

CasaNuntilor.ro - Stiri si noutati


 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Vino sa discutam! Rochii de mireasa
Christian Philippe

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Rochii de mireasa
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin


Data înscrierii: 11/Aug/2006
Mesaje: 16777211
Locație: Romania

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:36 pm    Titlul subiectului: Christian Philippe Răspunde cu citat (quote)

Rochii de mireasa -> Christian Philippe
O rochie de mireasa unica pentru un moment de neuitat!

Inca de la aparitia sa pe piata romaneasca in 1991, firma Christian Philippe se bucura de un foarte mare success in domeniul exclusiv al rochiilor de mireasa. Fiind in acest univers al modei din 1987, artizanul de origine pariziana al firmei si al acestei marci, Christian Philippe L., a reusit sa aduca aerul "parisien" in Romania, indeplinindu-si totodata dorinta de a obtine produse de calitate la standard occidental prin utilizarea resurselor autohtone, ingredientul rezultatelor de succes fiind "know-how"-ul importat si aplicat chiar si la cele mai mici detalii.

Exclusiv specializata in creatia, productia, distributia si comercializarea rochiilor de mireasa si accesoriilor pentru nunta, prin creatorii si realizatorii concentrati mereu spre un design inovativ, Christian Philippe este intr-o continua cautare intre armonia culorilor, a combinatiilor de materiale, imbinarilor de forme, utilizand pe scara larga bustiere, decolteuri, fuste ample sau fluide toate in combinatii de mare efect stilistic si practic.

Intotdeauna un ascultator al dorintelor fiecarui potential client si printr-o abordare selectiva, Christian Philippe a reusit inchegarea unei echipe unite, specializata direct la Paris pentru ca relatia cu clientul sa fie bazata pe comunicare in orice moment, finalul fiind oferirea serviciilor si produselor personalizate pentru fiecare viitoare mireasa, la nivelul celor mai rafinate gusturi si cerinte.

Suntem constienti de puterea fiecarei reusite a noastre de a pastra imaginea acestei marci si de a atrage pe oricine si-a propus sa devina mireasa in curand.

Ne-am propus sa pornim si sa avem o relatie aparte cu Dvs, poate tocmai pentru ca noi intelegem faptul ca prin fiecare mireasa Christian Philippe, se implineste dorinta noastra de a participa la succesul din momentele unice, misterioase si fermecatoare ale acestui unic eveniment in viata fiecarei tinere, casatoria cu tot ce inseamna ea.

Rochii de mireasa -> Christian Philippe
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CasaNuntilor.ro -> Rochii de mireasa Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community